SAUL SM-ottelut Laukaassa

SAUL SM-ottelut järjestettiin tänä vuonna Laukaassa. Lohjan SM-kisojen ja Tanskan EM-kisojen läheisyys verotti osallistujamäärää, mutta kilpailijoita oli kuitenkin 20 eri seurasta. JKU oli kisojen paras seura, toiseksi nousi HKV ja kolmanneksi Kunto-Pirkat.

Kisoissa nähtiin yksi uusi Euroopan ennätys, kun Seija Sario HKV otteli N75 sarjan Euroopan ennätyksen. Tulos on luonnollisesti myös Suomen ennätys. Seija juoksi myös 80 m aidoissa Suomen ennätyksen. Lisäksi saatiin kaksi muuta Suomen ennätystä, kun JKU:n Terhi Kokkonen teki N70 sarjaan piste-ennätyksen lisäksi myös 80 m aitojen Suomen ennätyksen. Kovia naisia!

Kovimmaksi ikäluokaksemme nousi tällä kertaa 45-vuotiaat. Niin miesten kuin naisten sarjoissa nähtiin JKU:n kaksoivoitot Katja Sillgrenin, Satu Matilaisen, Aki Kujasen ja Ari Ruutin toimesta. Kolmas kaksoisvoitto saatiin M35 sarjaan, kun Juha Saarisilta ja Tero Mäkäläinen ottivat kullan ja hopean. 

Merkittävää oli myös se, että JKU:n miehet keräsivät enemmän pisteitä kuin JKU:n naiset ja pelkästään miesten pisteillä oltaisiin voitettu myös parhaan seuran titteli. Hienoa ottelijamiehet!

Onnittelemme kaikki mestareita, mitalisteja ja osallistujia sekä haluamme kiittää kaikkia mukana olleita toimitsijoita. Kisajärjestelyistä saatu palaute on ollut pelkästään positiivista! Tämän me osaamme!