Aikuisurheiluliiton mestaruuskilpailut Lohjalla 7.-9.7.2017

Länsi-Uudenmaan Urheilijat toimi vuoden 2017 Suomen Aikuisurheiluliiton mestaruuskilpailujen järjestäjänä. Kilpailut järjestettiin Lohjan keskusurheilukentällä, joka valmistui täysin uusittuna juuri kisojen alla. Kisaviikonlopuksi Lohjalle saapui yli 1000 urheilijaa ja reilusti saman verran muita kisavieraita. Iäkkäin osallistuja oli täyttänyt 100 vuotta!

JKU:n urheilijoita oli kisoihin ilmoittautunut yli 50. Epävirallisen laskennan mukaan olimme kisojen kolmanneksi paras seura. Voiton seurapisteissä nappasi Tampereen Kunto-Pirkat ja toisena oli kovaa nousua erityisesti juoksupuolella tekevä VSVU (Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijat). Tulokset kokonaisuudessaan osoitteesta http://live.time4results.com/yu/2017/saulsm/

Aikuisurheilijamme tekivät paljon kovia tuloksia, uusia ennätyksiä ja saimme kokea monia hienoja hetkiä. Ehkä kovimmista tuloksista vastasivat kuitenkin N50 sarjamme naiset, jotka ottivat Kirsi Spoof-Tuomen ja Kirsti Siekkisen johdolla peräti 4 kaksoisvoittoa (moukari, painonheitto, pituus ja 3-loikka).

JKU onnittelee ihan jokaista kilpailijaa – oli taas hieno yhteishenki kisoissa!