Suomalaisen yleisurheilun parhaat kokoontuvat SM-hallikilpailuihin Hippokselle

Hallikilpailukausi kotimaassa huipentuu SM-hallikilpailuihin Jyväskylän Hipposhallissa 18.- 19.2.
Suomalaisen yleisurheilun parhaimmisto tavoittelee mestaruuksien lisäksi EM-hallien tulosrajoja.
Ilmoittautuneita urheilijoita on 305 ja odotettavissa on noin 400 lajisuoritusta.

EM-rajat erittäin lähellä, erittäin monella

Lähellä EM-rajaa ovat Henri Väyrynen ja Roni Ollikainen miesten pituudessa, Linda Sandblom naisten korkeudessa, Reetta Hurske naisten 60 m:n aidoissa sekä Arttu Kangas miesten kuulassa. Miesten 60 m:llä Samuli Samuelsson, Markus Skyttä ja Ville Myllymäki tavoittelevat EM-rajaa, jonka on jo saavuttanut Eetu Rantala. Sanna Nygård naisten kolmiloikassa on myös lähellä kisarajaa, joka on 13.75. Pohjoismaiden hallimaaottelussa 11.2. Tampereella jo EM-rajan saavuttivat kolmiloikassa hienolla halli- SE:llä 16.76 Simo Lipsanen, naisten 60 m:n aidoissa Lotta Harala ja miesten 60 m:n aidoissa Elmo Lakka.

JKU:n urheilijat puolustavat Kultaisen Juoksijan palkintoa vahvalla rintamalla

JKU on voittanut Kultaisen juoksijan palkinnon vuodesta 2013 alkaen joka vuosi. JKU haluaa osoittaa vahvaa seurahenkeä ja juoksuvoimaa ilmoittamalla peräti neljä naisten ja neljä miesten joukkuetta 4 x 200 m:n viesteihin. JKU:n viestijoukkueissa on mukana ikäluokkiensa Suomen parhaimmistoa, 16-vuotiaista aikuisiin.

Odotettavissa täysi katsomo ja tiivis tunnelma

Jyväskylän Kenttäurheilijat) järjestivät edellisen kerran SM-hallikilpailut vuonna 2013 ja niitä on pidetty tunnelmaltaan ja tasoltaan 2000-luvun parhaimpina hallimestaruuskilpailuina. JKU haluaa nostaa kilpailukokemuksen uudelle tasolle urheilijoille ja katsojille. Esimerkiksi seiväshyppypaikka on tuotu keskelle hallia, mikä parantaa lajin näkyvyyttä kaikille katsomopaikoille. Lisäkatsomoilla saadaan hallin kokonaiskapasiteetti nostettua toiselle tuhannelle. JKU:n mukaan lippuja on ostettu ennakkoon mukavasti, mutta lisää katsojia tarvitaan kannustamaan urheilijamme parhaisiin suorituksiin.

Lisätietoja:
Jyväskylän Kenttäurheilijat, kilpailunjohtaja Esa Kaihlajärvi 044 570 3875