Piispalaan jo kolmannen kerran

Ehkä jo hieman perinteeksikin muodostunut Piispalan nuorisoleiri järjestettiin myös tänä syksynä. Mukaan saatiin koottua tällä kertaa 32 henkinen nuorten joukko 9-15-vuotiaita JKU:laisia. Leirin tarkoitus on joka vuonna ollut pääasiassa hauskanpito, yhteishengen luonti ja uusien lajien kokeilu. Nämä jutut olivat tottakai keskeisessä roolissa myös tällä kertaa. Tänä vuonna kelit suosivat meitä. Lunta ei oikeastaan säätiedotuksista huolimatta satanut ja lämpötila pysyi sopivan asteisena. Perjantai-iltana satoi enemmän vettä, mutta treenit olivat silloin meillä onneksi sisätiloissa. Tänä vuonna ohjelmassa oli mukana curlingia, keilailua, boulderointia, stunt-esteratoja, uintia, akrobatia&voimistelua sekä eri pallopelejä sählystä jalkapalloon. Uutena kokeiluna oli ekoasetarkkuusammuntaa sähköaseilla. Tottakai näiden lisäksi teimme myös peruskuntokauden yleisurheiluharjoittelua, johon kuului loikkimista, hyppelyä, juoksua, lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Treenien sisällöistä ja vetämisestä vastasivat meidän loistavat leirikouluttajamme – eli meidän seuran omat nuorisovalmentajat Jenna Suominen, Titta Kemppainen, Iida Kallioniemi, Ville Hakomäki ja Juho Seppänen. Ilman näin upeita kouluttajia olisivat nämä leirit varsin köyhiä. Iso kiitos siis heille jälleen kerran.

20161030_115159

Lauantai-iltana järjestimme aikaisempien vuosien tapaan pienen ryhmien välisen kilpailun. Tähän kokkisotaan osallistui kaksi ryhmää – nuoremmat ja vanhemmat. Tarkoitus oli loihtia mahdollisimman ravitseva, hyvän makuinen ja näyttävä urheilijan iltapala ja kaivertaa koristeeksi komea kurpitsa halloweenin kunniaksi. Leiriläiset hoitivat tämän myös täysin itsenäisesti ja saivat aikaan varsin syötävän näköiset iltapalat. Kokkisodan tuomarointiin osallistuivat viime vuoden tapaan kouluttajamme julkkisrooleissa ja pistivät jälleen itsensä kunnolla likoon. Video kokkisodasta löytyy youtubesta, linkki alla. Kokkisodan vei tänä vuonna nuorempien ryhmä ja voitto tuli samalla tyttöryhmälle ensimmäistä kertaa, kun aiemmin kisan on vienyt aina poikien ryhmä.

Loppujen lopuksi jälleen varsin onnistunut Piispalan leiri takana. Ensi vuonna uusiksi

20161029_200004 img-20161030-wa0013 20161029_153814 20161030_130753 20161029_102834

 

Kokkisotavideo