Aikuisurheilijoille kaikkien aikojen MM-kisat Perthissä

MM-kisat Australian Perthissä on saatu päätökseen ja JKU:n aikuisurheilijoille kisat olivat kautta aikojen menestyksekkäimmät.

Vaikka mitaleita tuli paljon, kaikkein hienointa oli se, että ihan jokainen urheilijamme oli kisoissa huippukunnossa ja pystyi antamaan parhaansa. Ennätyksiä tuli huikeat määrät ja mitalisaalis 11 urheilijan porukalta 17 mitalia, joista 3 kultaa, 11 hopeaa ja 3 pronssia. Lisäksi lähellä piti sijoja (neljäs tai viides) tuli paljon. Suomi sijoittui maitten välisessä mitalitaulukossa kuudenneksi. Tämä on erittäin hyvä saavutus MM-tasolla. Edellä ovat isäntämaa Australia, USA, Iso-Britania, Saksa ja Ranska. Suomen mitalisaalis oli 83 (29 – 35 – 19).

Mitalikuningattareksi nousi N50 sarja Kirsti Siekkinen kahdella kultamitalilla ja kolmella hopealla. Lisäksi nainen teki useita SE tuloksia. Muita mitalisteja oli Johanna ja Harri Leivonen, Terhi Kokkonen, Annika Savolainen ja Katja Sorri.

JKU onnittelee kaikki kisoissa mukana olleita hyvistä suorituksista!

Keskisuomalaisen juttu aiheesta http://www.ksml.fi/urheilu/Suomelle-mahtisaalis-veteraanien-MM-kisoista/869901

JKU:n urheilijoiden tulokset löytyy https://www.jku.fi/aikuisurheilu/tulosarkisto/