SAUL halliottelun SM-kisat onnistuivat!

20161008_183244Kisajärjestelyt onnistuivat mainiosti, isot kiitokset runsaalle talkooporukalle! Kisailijat jakoivat vuolaasti kiitoksia niin paikanpäällä kuin jälkikäteen sosiaalisessa mediassa.

Ja menestystä tuli taas roppakaupalla! Päivän ykkösnimi oli ehdottomasti Siekkisen Kirsti, joka urakoi 4 uutta Suomen ennätystä N50 sarjaan. Aidat, kuula ja pituus sekä 5-ottelun kokonaispisteet olivat uusia ennätyksiä. Mahtavaa! Muita mestareita olivat N40 Anette Mehtälä, N55 Annika Savolainen ja N65 Terhi Kokkonen.

Ja mikä jälleen hienoa, JKU:n miehet ylsivät lähes yhtä isoon pistepottiin kuin naiset 24/31 pistettä ja JKU oli ylivoimaisesti kisojen paras seura 55 pisteellä. Seuraavaksi eniten pisteitä keräsi HKV 30 pistettä. Naisenergia alkaa tarttua miehiin ja paikallaolijat saivat kuulla hersyvää huumoria, kehittävää kettuilua ja ankaraa taistelua toisia vastaan. Tätä lisää!

Tulokset kokonaisuudessaan: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1B6nmB-vD__8ZOj605KkoiwcB3hfVsxD9V3EQiJ-Zs80/edit#gid=1336641863

JKU onnittelee mestareita, mitalisteja ja kaikkia osallistujia! Teitte hienot kisat!