SAUL SM heitto-ottelusta menestystä

Lauantaina 24.9. käytiin Kangasalalla SAUL SM heitto-ottelukisat. Kyseessä 5-ottelu, jossa lajeina kuula, kiekko, keihäs, paino ja moukari. Viralliset tulokset vielä puuttuu, mutta palkintojenjaon perusteella pystytäännaisetmiehet tekemään jonkinlaista koontia kisoista – mitalistien osalta. Hienosti meni, paljon hyviä suorituksia ja onneksi meillä on vielä niitä kehitettäviäkin osa-alueita. Ei käy treenaaminen tylsäksi!

Tämän vuoden M40 sarjan hurja esiinmarssi jatkui ja osallistujia meiltä oli siinä sarjassa huikeat 4 kpl! Tämä ikäluokka on nyt suunnannäyttäjänä miehille – joukolla mukaan!

Mutta siihenhän on totuttu, että naiset vielä pistää miehille kampoihin ja niin kävi näissäkin kisoissa. N35 sarjan naisia oli mukana 5 kpl ja yksi ilmoittautunut vielä sairaana kotona eli lähtökohtaisesti lähdössä oli 6 kilpailijaa. Siitä sarjasta saatiinkin kaksoisvoitto!

Mitalistit:
M35 Juha Saarisilta pronssia
M40 Harri Leivonen pronssia
N35 Johanna Leivonen kultaa, Vilma Moilanen hopeaa
N40 Anne Yli-Olli hopeaa
N45 Kirsi Yijälä hopeaa, Mari Kyrönlahti pronssia
N50 Kirsti Siekkinen kultaa
N55 Annika Savolainen pronssia
N65 Pirkko Povelainen pronssia

Onnittelut kaikille osallistujille!