Aikuisurheilun SM-kisat Iisalmessa JKU juhlaa

JKU:n aikuisurheilijat saavutti mahtavan pistepotin Iisalmen SM-kisoista! Epävirallisen laskennan mukaan pisteitä yli 500, mitaleita yhteensä 107, joista 44 kultaista, 33 hopeista ja 30 pronssista.

Kisat oli JKU:n miesaikuisurheilijoiden esiinmarssi. Mahtavaa, että ollaan viimein saatu miehetkin innostumaan kisoihin mukaan. 45 mitalistista 17 oli miehiä ja 28 naisia. Aikaisemmin suhde on ollut noin 1/5. Miehistä löytyi jopa triplamestari M30 sarjan Jussi Mäkitervo sekä tuplamestarit Petri Lauronen M35 ja Aki Kujanen M40. Mestaruuksien ja mitalien lisäksi pistemiehiä oli todella paljon. Hyvä Jätkät!

Naisten puolelta löytyi useita monimestareita. Annika Savolainen N55 saalisti peräti 6 kultaa, Kirsti Siekkinen N50 5 kultaa ja Tuire Mäki N40 4 kultaa. Tuplamestareina Anu Mitro N65, Vilma Moilanen N35, Satu Matilainen N45, Jaana Siekkinen N45, Terhi Kokkonen N65, Anneli Mörä-Leino N60 ja Mari Hyyppä N45.

Menestyksen lisäksi pitää muistaa, että aikuisurheilu on ennen kaikkea itsensä ylittämistä ja omasta kunnosta huolehtimista. JKU Henki on se mikä vie mukanaan – treeneissä ja kisareissuilla on kiva viettää aikaa oman ja muiden seuran urheilijoiden kanssa. Menestys tulee, jos on tullakseen ja onneksi on vuosia aikaa yrittää!

JKU onnittelee kaikkia osallistujia ja toivottaa hyviä harjoituspäiviä kohti 8.10.2016 olevia 5-ottelun SM-hallikisoja Jyväskylässä. Sitä ennen juostaan myös SM-maantiejuoksu Tampereella ja -maraton Pyhtäällä.

FB_IMG_1470589842603