Hippo-kesäkisoissa 30.6. kannustetaan kaikkia‏

HenrihippoHippo-kesäkisat tuo Harjun stadionille vilinää ja vilskettä. Torstaina 30.6. klo 11.45 avattaviin kisoihin ilmoittauduttiin ennätysajassa. Kisapäivän aikataulu ja ohjeistus on julkaistu ennen juhannusta www.op.fi/keski-suomi sivulla.

Kaikkiaan 580 lasta on mukana ja muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta kaikki kilpailevat kolmessa eri lajissa, tämä tarkoittaa yli 1700 kisasuoritusta yhden päivän aikana. Järjestelyiden sujuvoittamiseksi ja kisapäivän onnistumiseksi jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista.

Hanna Hippo muistuttaa, että kisapäivänä kaikki ovat tervetulleita aistimaan kisatunnelmaa Harjun stadionille sekä kannustamaan muita, vaikka ei itse tällä kertaa osallistumaan pääsisikään.

Jyväskylän kenttäurheilijoiden toimitsijat hoitavat homman vuosien kokemuksella ja ottavat jälleen kerran osallistujat aurinkoisesti vastaan. Kisoissa nähdään heittoja, hyppyä ja juoksuja innokkaiden osallistujien toimesta.