Tampere Junior Indoor Games täyttää Pirkkahallin viikonloppuna nuorista urheilijoista

Tulevana viikonloppuna käydään nuorten SM-hallien lisäksi perinteinen Tampere Junior Indoor Games. TJIG-kisassa kilpaillaan sarjoissa 10-15-vuotiaat ja tapahtumaan on ilmoittautunut yli 1500 nuorta urheilijaa. TJIG:tä pidetään epävirallisena SM-kilpailuna hallissa, sillä kisaamassa ovat ikäluokkansa Suomen parhaat nuoret yleisurheilijat.

JKU:lta mukaan lähtee tänäkin vuonna iso joukko nuoria urheilijoitamme jahtaamaan omia ennätyksiään, menestystä ja keräämään uutta kisakokemusta. Erityisesti seuramme nuoria tyttöjä on paljon mukana Team Myötätuuli- ja Kenttäketut- valmennusryhmistä. Team Myötätuulta kipparoi Soile Konttinen ja Kenttäkettuja Juuli-Anna Tauren.

Viime vuonna JKU rohmusi yhteensä 23 mitalia, joista 8 oli kultaa, 5 hopeaa ja 10 pronssia. Mitalitilastossa JKU oli kisojen toinen Tampereen jälkeen. Tampere keräsi 36 mitalia, joista 16 oli kultaa, 12 hopeaa ja 8 pronssia. Pyrinnön kotikenttäetu näkyy siinä, että TP saa vähintäänkin triplamäärän omia urheilijoita mukaan kisaan verrattuna esimerkiksi JKU:hun. Jo viestijoukkuemäärää katsoessa Pyrinnöllä on tänä vuonna esimerkiksi P13 4x100metrillä 9 joukkuetta ja T13 4x100metrillä hurjat 14 joukkuetta. JKU lähtee kisaan mukaan viidellätoista viestijoukkueella kaikki sarjat huomioiden.

Ilmoittautuneet