Hanna-Maari Latvala jatkaa JKU:n väreissä

Pikajuoksija Hanna-Maari Latvala on tehnyt kolmivuotisen sopimuksen Jyväskylän Kenttäurheilijoiden kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että Latvala nähdään JKU:n väreissä myös vuoden 2018 Kalevan Kisoissa Harjulla.

Hanna-Maari Latvala voitti viime kaudella viisi Suomen mestaruutta, hallissa 60 metrin, 200 metrin ja viestin mestaruudet ja kesällä tuplamestaruuden Kalevan Kisojen 100 ja 200 metriltä. EM-hallien välierissä Latvala oli 19. Maaotteluvoitot hän kirjasi pohjoismaiden hallimaaottelusta 200 metriltä sekä Ruotsi-Suomi maaottelun 100 ja 200 metriltä.

Ensi kesän päätähtäin Hanna-Maari Latvalalla on Amsterdamin EM-kisoissa sekä Rion Olympialaisissa.

JKU on tehnyt jatkosopimuksen myös kaikkien muiden kärkiurheilijoidensa kanssa. Näin ollen Kalevan Maljan ja muut kuluvan vuoden seurapalkinnot tuonut urheilijajoukko edustaa JKU:ta myös tulevalla kaudella.