Kirsti Siekkisestä Suomen aikuisurheiluliiton vuoden 2014 naisurheilija ja ottelija‏

KIRSTI-MM-BUDASuomen aikuisurheiluliitto ry (SAUL) palkitsi menestyneitä urheilijoitaan 15.11.2014 pidetyssä palkitsemistilaisuudessa Salossa. Tämän vuoden palkittujen urheilijoiden valinnassa suurin paino asetettiin kevään Budapestin MM-hallikilpailuissa menestymiselle. Menestyminen kesän EM-kilpailuissa antoi myös lisänäyttöä, samoin tulostaso kotimaan kilpailuissa.

Kirsti Siekkinen saavutti vuoden 2014 aikana MM-kultaa Budapestin MM-halleissa N45 5-ottelussa Suomen ennätyspistein sekä juoksi kultaan niin ikään Suomen ennätyksen juosseessa 4 x 200 metrin kultajoukkueessa. Lisäksi MM-halleista tarttui mukaan seipään ja 60 m aitojen pronssimitalit. Useat Suomen mestaruudet ja mitalit sekä toteutuneet henkilökohtaiset tavoitteet kruunasivat vuoden.

Salosta kotiin tuomisina oli myös SAULin Naisten malja, jonka JKU naiset voittivat kolmannen kerran peräkkäin. JKU:n naiset keräsivät ylivoimaisesti suurimman pistepotin kauden aikuisurheilun SM-kisoista. Kokonaistilanteessa JKU oli toinen.

Kirstin terveiset palkitsemisen jälkeen: ”Kova työ, tunnollinen ohjelmoitu treenaus, lihashuolto ja kannustavat, ihanat treenikaverit olivat näiden titteleiden takana. MM-kultaunelma toteutui kaksi vuotta ”liian aikaisin”, mutten hanttiin pistänyt. Sen verran tyhjiin viime talvi minut imi niin fyysisesti kuin henkisestikin, että päätös välivuodesta ja muun mukavan tekemisestä oli kohtuullisen helppo. Onnittelut vielä meille naisille maljavoitosta –  miettikää miten uskomattomia olemme! Kaikille tsemppiä treenaukseen. Pitäkää ilo mukana, mutta olkaa valmiita tekemään töitä. Sieltä se tulos tulee! Emme ole kaukana kokonaismaljavoitosta, mutta siihen tarvitsemme teitä JKU-miehet! Joukolla mukaan ja laajalla rintamalla!”

JKU onnittelee Kirstiä ja koko aikuisurheilujäsenistöä kauden saavutuksista!