Jyväskylän Kenttäurheilijat palkittiin vuoden Sinettiseurana

Sinetti-logo_Valo palkitsi lasten ja nuorten urheiluseuratoiminnan vuoden 2014 parhaita lauantaina Sinettiseuraseminaarin iltagaalassa Helsingissä. Vuoden Sinettiseuran 10 000 euron pääpalkinto luovutettiin Jyväskylän Kenttäurheilijoille (JKU).

– Jyväskylän Kenttäurheilijat tarjoaa kaikille niin lapsille kuin aikuisillekin mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen tasosta riippumatta. Seuralla on laadukasta ohjaustoimintaa ja todella hyvä yhteishenki kaikessa tekemisessä. JKU tekee myös hyvää yhteistyötä naapuriseuran kanssa ja toivottaa myös heidän urheilijat kokeilemaan yleisurheilua, Valon seuratoiminnan asiantuntija Eija Alaja avaa JKU:n valintaa Vuoden Sinettiseuraksi.

– Totta kai tuntuu hirmu hyvältä. Jo pelkästään Sinetti on jo laadun merkki ja tulla huomioiduksi siinä joukossa on iso asia. Olemme saaneet tänä vuonna paljon kilpailumenestystä, mutta tämä huomiointi ei tule nyt siitä, vaan laadukkaasta toiminnasta, JKU:n valmennuspäällikkö Jarkko Finni kuvailee tunnelmiaan.

Vuoden Sinettiseuroja on palkittu vuodesta 2011 lähtien, jolloin palkinnon sai HPK, Vuonna 2012 palkinnon sai Jyväskylän Naisvoimistelijat ja vuonna 2013 Kiekko Reipas. Jyväskylän Kenttäurheilijat on ensimmäinen yleisurheiluseura, joka on valittu vuoden Sinettiseuraksi. Kaikkiaan Sinettiseuroja on tällä hetkellä noin 600.

Ehdolla Vuoden Sinettiseuraksi olivat myös Salon Viestin lentopallojaosto ja kontiolahtelainen salibandyseura Lehmo Balls-96 (LeBa), jotka saivat kumpikin 4 000 euron palkinnot. Nuori-Suomi Säätiön myöntämän palkinnon avulla halutaan tuoda esille arvokasta lasten ja nuorten urheiluseuratoimintaa.
Valo: http://www.sport.fi/