Keski-Suomen Talvijuoksusarja käyntiin

Keski-Suomen talvijuoksusarjan 1. osakilpailu juostiin jo melko talvisessa säässä -2°C pakkasessa ja kaakkoistuulta 2 m/s. Tie oli liukas paikoitellen, joka toi myös oman haasteensa juoksureitillä. Paikalle oli saapunut hienosti 66 juoksijaa, joten hyvin lähti tämä järjestyksessään vasta toinen talvijuoksusarja Jyväskylässä käyntiin.talvijuoksu1

Miesten 10km:n matkalla kovinta vauhtia pitivät Mark Ridger 33.39, JKU:n Miika Takala 34.08 ja NousKi:n Vesa Taanila 35.13. Miesten 5km:n kisassa matkan taittoi nopeimmin JKU:n Jussi Huuskonen. Toisena ja kolmantena maaliin juosseet JKU:n Samu Nerg ja Jyps:n Henrik Lievemaa kellottivat saman ajan 19.01.

Naisten kympillä nopein oli Forssan Salaman Marjo Niittynen hyvällä ajalla 39.51. Toisena ja kolmantena maaliin saapuivat JKU:n maratoonarinaiset Mari Hyyppä 40.40 ja Elina Heikkinen 42.20. Naisten vitosella nopeinta vauhtia piti JKU:n Tuulia Viberg 19.49 ja toiseksi tuli HKV:n Hilkka Kontro 19.58. Kolmantena maaliin saapui JKU:n Katri Niemistö ajalla 20.07.

Keski-Suomen talvijuoksusarjan 2. osakilpailu juostaan seuraavan kerran lauantaina 13.12. joten tervetuloa vielä runsaammalla joukolla mukaan mukavaan talvijuoksutapahtumaan!

Mari Hyyppä

TULOKSET
Kuvia
(kuvaaja Juha Tolvanen)