JKU:laiset menestyivät Finlandia Marathonilla

Lauantaina juostu 25. Finlandia Marathon keräsi tänä vuonna noin 2700 ilmoittautunutta Jyväsjärven Rantaraitille. Osallistujat pääsivät viimevuotiseen tapaan nauttimaan urheilun juhlasta mitä parhaimmassa säässä. Kotikisassaan JKU:n urheilijat olivat vahvasti esillä.

Maratonin nopein oli 45-sarjan Mika Flink ajalla 2:49.22. Naisten sarjassa parasta vauhtia piti Anni Pasanen, jonka voittoaika oli 3:08.12.

Puolimaraton keräsi tänäkin vuonna suurimman osanoton. Matkan nopein oli JKU:n Jani Lakanen, joka suunnistajana pitää kovaa vauhtia myös maantiellä. Lakanen kellotti ajan 1:11.14, jolla hän voitti kisan ylivoimaisesti. Myös naisten sarjan voitto meni JKU:n urheilijalle: Katri Niemistö juoksi debyyttipuolikkaallaan ajan 1:27.55.

Finlandiakympillä kovinta vauhtia piti JKU:ta edustava Roope Koskinen, joka juoksi ajan 33.10. Naisista kovimman ajan kellotti Killerin Liikuntakeskuksen Milla Saarinen, 39.06. 19-vuotiaiden sarjojen voitot menivät JKU:n junnuille: sekä Jussi Eskola (35.46) että Lotta Mäkinen (39.55) kirjasivat matkalta uudet ennätyksensä.

TULOKSET