JKU jälleen johtoon Kalevan Maljassa

Jyväskylän Kenttäurheilijat siirtyivät Kalevan Maljan pistetilanteessa 16/17-sarjojen SM-kilpailujen jälkeen johtoon. Seuran urheilijat keräsivät viikonvaihteessa 52 pistettä, vaikka ennakkoon vahvin mitalitoivo Ilari Manninen joutui jättämään kisailun loukkaantumisen vuoksi.

Kotkan SM-kisoista kuusi mitalia JKU:lle

Kotkan SM-kilpailujen jyväskyläläismenestyjäksi nousi N17-sarjassa kilpaileva Inari Heikkinen. Perjantaina Heikkinen kiisi sadalla metrillä aikaan 12,49, joka riitti hopeaan. Sunnuntaina oli vuorossa 200 metriä, jossa Heikkinen kellotti kovaan vastatuuleen ajan 26,15. Juoksu palkittiin SM-pronssilla.

Julius Toivola hyppäsi M16-sarjassa pituushypyssä pronssille tuloksella 646. Sunnuntaina Toivola hyppäsi kauden ensimmäisessä 3-loikka kilpailussaan mainiosti 13,51, josta palkintona toinen SM-pronssi.

Aaron Savolainen juoksi pronssille M17-sarjan 200 metrillä ajalla 22,85. Tämäkin juoksu puskettiin kovaan (-2,3) vastatuuleen. Hannamari Kinnunen sinkautti N17-sarjan hyvätasoisessa moukarikisassa 60,15, joka riitti pronssimitaliin.

Kolmen lajin tilastokärki Ilari Mannisen viikonlopun kilpailu-urakka päättyi jo perjantaina pituushypyn karsintaan. Manninen loukkasi ensimmäisessä hypyssään nilkkansa ja joutui jättämään kilpailun yhteen hyppyyn. Ennakkosuosikki joutui jättämään väliin myös molemmat aitamatkat.

14/15-sarjan SM-kisoista Raisiosta JKU:n nuoret urheilijat kahmivat muhkean 14 mitalin saaliin. Kotiin tuomisina oli 4 SM-kultaa, 4 hopeaa ja 6 pronssimitalia.

Kamppailu Kalevan maljasta jatkuu ennätystasaisena

Viikonlopun SM-kisojen jälkeen Kalevan Maljan tilanne on ennätysmäisen tasainen. JKU:n pistesaldo nousi 315 pisteeseen, kun toisena oleva Turun Urheiluliitto on kerännyt 306 pistettä. Kolmantena on Espoon Tapiot 292 pisteellä. Viikonlopun paras seura Helsingin Kisaveikot kiri vahvasti mukaan kärkitaistoon 278,5 pisteellä, jolla se ohitti Tampereen Pyrinnön 277 pistettä.

Seuraavaksi Malja-pisteitä on jaossa SM-moniotteluista Pietarsaaresta 6.9.-7.9. Tämän jälkeen jäljellä on enää SM-maraton.

Kalevan maljan tilanne: http://www.tilastopaja.fi/db/fi/seuraluokittelu.php?kausi=2014&ID=2

Seuraluokittelun tilanne: http://www.tilastopaja.fi/db/fi/seuraluokittelu.php?ID=1&kausi=2014