K-S juniorihalleissa tehtiin Suomen ennätyksiä

Lauantaina Hipposhallissa käydyissä avoimissa Keski-Suomen juniorihallikilpailuissa tehtiin muutama huipputulos. Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Juho Nieminen hyppäsi kolmiloikkaa 12,82 ja paransi täten Sami Minkkisen 24-vuotta vanhaa ikäluokan Suomen ennätystä 20 senttiä.
Korkeushypyssä Äänekosken Urheilijoiden Arttu Mattila hyppäsi uudeksi P13-ikäryhmän Suomen ennätykseksi huikeat 173. Entinen Miro Rastaan ja Samuli Nurmisen kesken jaettu ennätys parani peräti 9 senttimetriä. Samassa kilpailussa vuotta vanhempi Juho Nieminen paransi myos omaa ennätystään 173 senttiin.
Juniorilajijen lisäksi Hipposhallissa nähtiin muutama yleisen sarjan huipputulos. Miesten 60 metrillä Valkealan Kajon Visa Hongisto juoksi alkuerissä kauden kotimaisen kärkituloksen 6,81. Loppukilpailussa hänen aikansa oli 6,82.
Myös naisten pikamatkalla nähtiin kauden kärkivauhtia, kun JKU:n Ida Aidanpää kellotti uudeksi ennätyksekseen 7,64. Kilpailussa kakkoseksi juoksi JKU:n Emmi Mäkinen ajalla 7,78, mutta alkuerissä Mäkinen kohensi ennätystään aikaan 7,77. Myös kolmanneksi sijoittunut JKU:n vielä 17-vuotias Sini Toivola juoksi oman ennätyksensä 8,00.