Takala ja Järvelä mestareiksi veteraanien SM-maantiellä

Miika Takala

Miika Takala

Sunnuntaina Turengissa järjestetyissä veteraanien maantiejuoksun SM-kilpailuissa JKU:n Miika Takala ja Katja Järvelä juoksivat suvereeneihin voittoihin.

Miesten 35-vuotiaiden 10 kilometrillä saatiin odotettu mestari, kun Takala juoksi Suomen mestaruuteen yli neljän minuutin erolla. Takalan aika oli kelpo 31.43,9. Suomen ennätys jäi reilun 20 sekunnin päähän. Kisa kävi Takalle hyvästä valmistautumisesta yleisen sarjan SM-maratonille, joka järjestetään Finlandia Marathonin yhteydessä ensi lauantaina.

40-vuotiaiden naisten 10km:lla Katja Järvelä voitti mestaruuden ajalla 38.31,6. Eroa seuraavan kertyi miltein minuutin verran. Myös Järvelä on ilmoittautunut mukaan Jyväskylän SM-maratonille. Saman ikäluokan puolimaratonilla Mari Hyyppä sijoittui kilvan kakkoseksi ajalla 1:32:28,9.

70-vuotiaissa naisissa Pirjo Karetie palkittiin SM-pronssilla. Karetie käytti 10 kilometrin matkaan aikaa 53:09,3.

TULOKSET (.pdf)