JKU:n nuoret SM-moniotteluihin

Nuorten SM-moniottelut kisaillaan tänä viikonloppuna Karjaalla ja Nummelassa. JKU:sta mukana nähdään 14 nuorta ottelijaa.

22-vuotiaiden naisten 7-ottelussa JKU:ta edustaa Juuli-Anna Tauren, joka tilastojen perusteella tulee jälleen taistelemaan tosissaan SM-mitaleista. Tauren on osoittanut oivaa loppukesän nousukuntoa: aiemmin tänä kesänä Tauren sijoittui Kalevan Kisoissa 8:nneksi, ja ennätyssarjansa 4852 pistettä Tauren tehtaili kolme viikkoa sitten Asikkalassa. Viime viikonloppuna Raahessa Tauren osallistui nuorten SM-kisoissa pituuteen ja 100 metrin aitoihin, joista kotiin tuomisina oli kaksi pronssia.

JKU:n urheilijat:

N22 7-ottelu: Juuli-Anna Tauren

N17 7-ottelu: Anni Halko, Sara Heino, Vilma Mainio, Inka Sinivuori.

P15 5-ottelu: Miska Sundberg, Iiro Surkka, Julius Toivola.

T15 5-ottelu: Monika Ahonen, Eerika Pöytäkangas.

P14 5-ottelu: Kaapo Kangas.

T14 5-ottelu: Heta Herva, Hilla Nieminen, Maija Paananen.