Johanna Leivonen ja Jaana Siekkinen ottelivat kultaa

Johanna-+-N45

JKU:n urheiluveteraanit tekivät viime sunnuntaina uuden aluevaltauksen osallistumalla ensimmäisen kerran Jalasjärvellä käytyyn SM heitto5-otteluun. JKU:n ensiesiintyminen tällä areenalla oli vakuuttava. Olimme kisojen paras seura.  Ja kuinkas muuten naiset jälleen pääosissa. Saaliina oli kaksi mestaruutta ja kolme pronssia ja  kuusi pistesijaa.  Niistä kertyi yhteensä 29 maljapistettä. Maljakilpailussa JKU:n pahimmat kilpailijat HKV ja Kunto Pirkat saivat 16 pistettä. Tämä tarkoittaa sitä, että epävirallisen laskelman mukaan olemme edelleen kärjessä ja  voittamassa seurojen välisen Veteraanimaljan kokonaiskisan?? Mutta…….

N30-naisetItse kilpailu oli jännittävä ja tiukkoja kamppailuja täynnä. JKU:laiset tekivät eri lajeissa useita  omia ennätyksiä. N 30 sarjassa Tiina Lampinen otteli pronssia ja kävi tiukan kamppailun seurakaverinsa – neljänneksi tulleen – Maija-Liisa Hyppösen kanssa. Ensimmäinen mestaruus tuli N 35 sarjassa.   Johanna Leivonen otteli tasaisen sarjan ja vei kultaa. Kenties iloisin ja yllättävin mestaruus tuli N 45 sarjassa kun  Jaana Siekkinen nousi korkeimmalle korokkeelle. Laji lajilta hän piti kärkipaikkaa hallussaan ja kruunasi kultamitalin komealla kaarella painonheitossa.  Samassa sarjassa Kirsti Siekkinen oli kolmas ja Mari Kyrönlahti neljäs.  N 50  sarjassa saatiin arvokkaita pisteitä kun ennätyksiään korjannut Annika Savolainen oli neljäs ja  ja ensi kokeilun SM-tasolle tehnyt Merja Arndt viides.

Lisää mitaleita saatiin kun Merja Pulkkinen otti N 55 sarjassa pronssia. JKU:n pistepussia kartutti myös Pirkko Povelainen, joka teki hyvän sarjan ja muutaman oman ennätyksen ja sijoittui viidenneksi sarjassa N 60. Miesten sarjoissa kokemusta olivat hakemassa Aki Kujanen, Jari Ikäheimo ja Tuoma Hakala.