JKU rohmusi 23 mitalia TIJG:stä

JKU:n menestys pohjoismaitten suurimmassa yleisurheilun hallikilpailuissa jatkui myös sunnuntaina. Daniel Savolainen jatkoi kultaputkeaan voittamalla P14-sarjan pituushypyn tuloksella 568. Savolaisen kultajuhlat jatkuivat hetkeä myöhemmin 60 metrin aitajuoksussa, jossa hän alitti ensimmäistä kertaa yhdeksän sekunnin rajan piirinennätysajallaan 8,91. JKU:n menestyksen aitamatkalla täydensi Kaapo Kangas sijoittumalla toiseksi uudella ennätyksellään 9,30.

P11-sarjassa JKU:n Annika Ahonen voitti 60 metrin aitamatkan ennätysajallaan 10,63. Isosisko Monika Ahonen nappasi pronssia T15-sarjan kolmiloikassa loikkimalla 11,01. Miska Sundberg jatkoi JKU:n mitalliketjua 15-poikien aitajuoksussa sijoittumalla kolmanneksi tuloksella 8,72. Sundberg jatkoi mitallitehtailua myös pituushypyssä tuloksella 615, jolla irtosi kultamitali.

Tyttöjen 12-sarjassa Lotta Mäkinen otti hopeaa uudella piirinennätysajalla 3.12,00. Emmi Pennanen sijoittui pronssille 11-sarjan 1000 metrin juoksussa ajallaan 3.27,66.

Juho Nieminen voitti P13 sarjan korkeushypyn tuloksella 163, joka on uusi TIJG-ennätys.

JKU:n nuoret olivat vauhdissa myös 4×100 metrin viesteissä. T11-sarjan kvartetti Ada Zitting, Kerttu Kinnunen, Emmi Pennanen ja Gea Zitting viiletti hopeamitalien arvoisesti ajalla 1.00,73. P11-poika kvartetti Arttu Peltola, Onni Kontro, Dani Lirkki ja Kosti Pusaaniemi ottivat pronssia ajallan 1.00,44. P15-sarjan joukkue täydensi JKU:n mitalijuhlat hopeamitalillaan ajalla 47,46. Joukkueessa juoksivat Miska Sundberg, Daniel Savolainen, Julius Toivola ja Iiro Surkka.

Kaikkiaan JKU:n urheilijat rohmusivat TIJG:stä 23 mitalia.