JKU:n Sonja Hartiolle yllätysmestaruus seiväshypyssä

Nuorten SM-hallien toisen päivän parhaasta menestyksestä JKU:laisittain vastasi Sonja Hartio, joka voitti hivenen yllättäen naisten 17-sarjan seiväshypyn. Sonjan mestaruus irtosi tuloksella 325 ja samalla oma, reilun viikon takainen ennätys parani kymmenen senttiä. Hartio on siirtynyt käyttämään isompia seipäitä ja näiden myötä ennätys on noussut uusiin korkeuksiin.

JKU:n Aaron Savolainen voitti hopeaa M17-sarjan 300 metrillä. Aaronin aika 36,22 on nuoren miehen uusi ennätys, entinen parantui 44 sadasosaa. Voiton vei kisojen triplamestari Tampereen Pyrinnön Ville Aarnivala kellottamalla 35,12.

Pistesijoituksia Jyväskylään saalistivat N22-sarjassa Juuli-Anna Tauren 60 metrin aitajuoksun 4. ajalla 9,09, Ilari Manninen (M17) 60 metrin aidoissa 4. tuloksella 8,21, Emma Koistinen (N17) 60 metrin aidoissa kuudes tuloksella 8,91 sekä Taneli Monni (M22) kuudes 300 metrin aidoissa ajalla 40,75.

JKU:laisten saalis viikonlopun SM-mittelöistä oli viisi mitalia, joka on vuoden takaiseen nähden kaksi enemmän. Erityisen ilahduttavaa on, että mitalisteja ja pistesijoja saatiin kasvavissa määrin nuorimmista 17-vuotiaiden sarjoista, joten menestystä on luvassa vielä useampana vuotena tästä eteenpäin.