Emmi Mäkinen Suomen mestaruuteen

emmi+vesaTampereella käytävissä yleisurheilun nuorten halli- Suomenmestaruus kilpailuissa JKU:n Emmi Mäkinen voitti N22 sarjan pituushypyn. Vesa Rantasen valmennuksessa urheileva Mäkinen kirjasi uudeksi pituushyppy-ennätyksekseen 599, jolla irtosi Suomen Mestaruus ennen Oulun Pyrinnön Henna Palosaarta (579). Mäkinen on kärsinyt joulukuussa sattuneesta takareiden revähdyksestä, mutta Tampereen kilpailuun jalat satiin kuntoon ja itse kilpailu sujui rennosti ja ongelmitta. Juuli-Anna Tauren oli kilpailun seitsämäs tuloksella 554.

Emma Koistinen juoksi 300 metrin aidoissa 17-vuotiaiden sarjassa SM-hopeaa uudella ennätyksellään 44,20. Koistinen paransi ennätystään 0,80 sekuntia ja viime vuodesta ennätys on parantunut peräti kaksi sekuntia.

Pitkissä aidoissa JKU:n menestys jatkui myös miesten puolella, kun Ilari Manninen kiisi pitkät aidat aikaan 39,94 ja siirsi samalla ennätyksensä uudelle kymmenluvulle. Manniselle ojennettiin SM-pronssia.

Pistesijoilla Tampereen SM-kisojen ensimmäisenä päivänä olivat Tessa Myllymäki neljäs N19 seipäässä tuloksella 340 sekä Juuli-Anna Tauren kuudes N22 60 metrillä 8,04.