HANNA MAARI-LATVALA EM-RAJAAN HIPPOSHALLISSA

Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Hanna-Maari Latvala paransi 60 m juoksun ennätystään tasan kymmenyksen ja juoksi uudeksi ennätyksekseen 7,34 Keski-Suomen avoimissa hallikilpailuissa Jyväskylässä. Tulos on täsmälleen sama kuin Göteborgin EM-kilpailujen tulosraja. Toiseksi kilpailussa sijoittui Kuopion Maria Räsänen tuloksella 7,44. Räsänen juoksi alkerässä uuden ennätyksensä 7,42. Latvala juoksi myös 200 m erinomaisesti voittaen sen tuloksella 24,04, joka on Suomen kaikkien aikojen hallitilaston 4.paras tulos.

Elisa Leinonen voitti naisten 60 m aitajuoksun hyvällä ajalla 8,32 ja hän paransi myös 60 sileän ennätystään lukemiin 7,66. Naisten korkeuden voitti Laura Rautanen halliennätyksellään 185, tulos jää vain 4cm EM-kisojen tulosrajasta. Miesten korkeudessa Jussi Viita puolestaan jäi rajasta 5 cm hypäten 220. Miesten 200 m juoksun voitti Kasperi Pöntinen ajalla 21,94 ja kolmiloikkakilpailussa oli vahvin Kaipolan Vireen Kristian Pulli tuloksella 15.10.