SM-HALLIEN ESIKISAT HIPPOSHALLISSA

Huomenna lauantaina Jyväskylässä järjestettävät Keski-Suomen avoimet hallimestaruuskilpailut keräävät peräti 339 yleisurheilijaa Hipposhalliin. SM-hallien läheisyys tuonee useat urheilijat kokeilemaan hallin suorituspaikkoja.

Kärkiurheilijoista ovat mukana mm. parhaat naispikajuoksijat JKU:n viime kesän kaksinkertaisen suomenmestarin Hanna-Maari Latvalan johdolla. Sileällä 60 metrillä ja 200 metrillä nähdään Kalevan kisojen mitalisteista Kuopion Maria Räsänen ja Tampereen Ella Räsänen ja huippu-aituri Elisa Leinonen juoksee aitojen lisäksi myös 60m sileän.

Naisten pituudessa Elina Torro ottaa mittaa Lahden Noora Pesolasta ja korkeudesssa Laura Rautanen saa vastaansa Elina Smolanderin.

Miesten 200 m juoksussa nähdään maaottelujuoksija Olli Rantanen ja korkeushyppääjä Jussi Viita kokeilee 60 m aitajuoksua. Kolmiloikassa nähdään kova keskisuomalaiskolmikko, Kalevan kisojen hopeahyppääjä Kristian Pullia lähtevät haastamaan Samuli Pitkänen ja Tomi Litendahl.

Mukana on lisälajeja myös junioreille, lajisuorituksia nähdään kaikkiaan ilmoittautumisten perusteella 548. Kilpailut alkavat klo 12.

Ilmoittautuneet ja lisätietoja www.jku.fi/kilpailut