Kiinteistönvälitys Enberg:n ja JKU:n yhteistyö jatkuu

Kiinteistönvälitys Enberg ja Jyväskylän Kenttäurheilijat ovat solmineet entistä kokonaisvaltaisemman yhteistyösopimuksen vuodelle 2013. Enberg haluaa kantaa kortensa kokoon Suomalaisissa terveystalkoissa ja olla vaikuttamassa liikunnan tarjontaan ja mahdollisuuksiin Jyväskylässä. Sopimuksen avulla JKU pystyy kehittämään toimintojaan monella sektorilla ja tarjoamaan hyvin organisoitua liikuntaa eri ikäisille kohtuulliseen hintaan. Kiinteistövälityksen toimitusjohtaja Jari Enberg haluaa entisenä kilpajuoksijana tukea myös huippu-urheilua ja olla siiviittämässä Jyväskyläläisiä urheilijoita kohti kansallista ja kansainvälistä kärkeä. Sopimuksen myötä Enberg saa mm. find new domain . näkyvyyttä JKU:n eri toiminnoissa ja uusia kontaktipintoja. Yhteistyöhön kuuluu myös, että Enberg tarjoaa ammattimaista kiinteistönvälitystä erikoishintaan; JKU:n jäsenet ja muut sidosryhmät voivat kysyä tarjousta suoraan Jari Enbergiltä p. 0400-644355, www.enberg.fi.