Seuraotteluviesteistä JKU:n nuorille mestaruus

JKU:n nuoret kävivät sunnuntaina 2.6. Seinäjoella kilpailemassa eri viestimatkoilla, kun Seinäjoen vuoro oli järjestää perinteinen viestiseuraottelu. Seuraottelussa kilpaillaan 13-17 vuotiaiden sarjoissa eri viestimatkoilla, niin aita-, pika- kuin pitkän viestin matkoilla. Tämän vuoden seuraviestiottelussa mukana olivat JKU:n lisäksi Seinäjoen Seudun Urheilijat sekä Hämeenlinnan Tarmo.

Oli hienoa nähdä monella matkalla useampi joukkue kultakin taistelemassa tärkeistä pisteistä seuraotteluun. JKU vei lopulta mestaruuden melko selkeällä erolla toiseksi tulleeseen Hämeenlinnan Tarmoon. Mestaruutta tärkeämpää oli kuitenkin päästä harjoittelemaan viestijuoksua ja kilpailemaan yhdessä joukkueena.

Viestiseuraottelun lopputulokset:

  1. JKU 62 pistettä
  2. Hämeenlinnan Tarmo 38 pistettä
  3. Seinäjoen Seudun Urheilijat 33 pistettä