Nuorten SM-hallit Vaasassa 24.-25.2.

Viikonloppuna 24.-25.2. kilpaillaan Vaasassa nuorten 17-22 vuotiaiden SM-hallit. JKU:lta mukaan lähtee runsaslukuinen joukkue, joka lähtee hakemaan mitalisijoja ja uusia ennätyksiä. Kilpailuihin on ilmoittautunut yhteensä 42 JKU:n nuorta urheilijaa, joten seurattavaa riittää niin katsomossa kuin live tuloksien ääressä!

JKU:n joukkueessa on mukana monia jo kokeneita arvokisaurheilijoita, vaikka kyseessä on nuorten kilpailut. Moni viikonloppuna kilpailevista urheilijoista kävi myös Tampereella kilpailemassa yleisen sarjan SM-halleissa viime viikonloppuna ja Vaasasta hamuavat varmasti mitalisijoja. Esimerkiksi Heidi Salminen, Arttu Peltola, Alisa Virtanen, Tommi Järvenpää ja Johanna Nieminen ovat vahvoja mitalikandidaatteja omissa lajeissaan ennakkoasetelmien perusteella.

”Toivottavasti tulee hyvä kisa ja oma ennätys paranee. Viisi metriä pitäisi mennä yli, kunhan osuu tekniikka hyppyyn kohdalleen.” Tommi Järvenpää kertoi ennakkotunnelmistaan. Tommi kilpailee sunnuntaina M19 sarjan seiväshypyssä.

Mitalikantaan voi päästä edellä mainittujen lisäksi myös moni muu urheilija. Useampi urheilija on ilmoittautunut myös moneen eri lajiin, joten tiedossa on tiivis kisarupeama niin urheilijoille kuin valmentajille.

Tsemppiä kaikille urheilijoille viikonlopun karkeloihin!

Kaikki osallistujat ja aikataulu:

https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=33867

artikkelikuva: Esa Jokinen