Lakka, Pulkkinen ja naisten viestijoukkue kultaan – viestijoukkue juoksi uuden SE:n!

SM-hallien toinen kilpailupäivä toi JKU:lle kolme mestaruutta. Elmo Lakka juoksi 60 metrin aitojen voittoon sivuten ennätystään 7,63. Aino Pulkkinen juoksi 200 metrin kilpailun voittoon ajalla 23,86 ja naisten viestijoukkue toi JKU:lle myös kultaa 4×300 metrin viestissä. Viestijoukkueen voittoaika 2.38,98 on myös uusi SE-aika! Joukkueessa juoksivat Aino Pulkkinen, Heini Ikonen, Pinja Heinonen ja Heidi Salminen.

Juoksulajeista mitalisadetta JKU:lle

Sunnuntain kisapäivä oli juoksulajeissa mitalien valossa menestys, sillä mitaleita tuli yhteensä seitsemän. Santeri Kuusiniemi otti hopeaa ja varmisti pika-aitojen kaksoisvoiton JKU:lle juoksemalla kauden parhaan ajan 7,76. Nooralotta Neziri toi myös hopeaa pika-aidoista ajalla 8,16. Voiton vei kotiyleisön edessä Reetta Hurske ajalla 8,06.

Viljami Kaasalainen juoksi 200 metrillä pronssille ajalla 21,59. Voiton vei Samuel Purola ajalla 21.05 ja toiseksi tuli Riku Illukka ajalla 21,15.

Miesten viestijoukkue juoksi toiseksi ajalla 2.18,26. Tampereen Pyrintö voitti viestin vajaan sekunnin erolla JKU:n joukkueeseen. JKU:n joukkueessa juoksivat Konsta Alatupa, Santeri Kuusiniemi, Iiro Surkka ja Viljami Kaasalainen.

JKU:laisia oli kahdeksan parhaan joukossa sunnuntaina mitalistien lisäksi:

Heidi Salminen (300 m aidat, 4. sija, 41,21)

Anniina Kortetmaa (200 m, 4. sija, 24,08)

Johanna Nieminen (korkeus, 5. sija, 173)

Tommi Järvenpää (seiväs, 5. sija, 495)

Heini Ikonen (800 m, 5. sija, 2.08,76)

Konsta Alatupa (200 m, 5. sija, 21,80)

Kristian Peltola (pituus, 5. sija, 720)

Siiri Rainio (1500 m, 5. sija, 4.29,41, 800 m. 7. sija, 2.11,05)

Juho Nieminen (pituus, 8. sija, 672)

Moukarin talvimestaruuskisoista kaksi mitalia

Kaustisella kilpailtiin moukarinheiton talvimestaruuksista sunnuntaina. Emmi Mäkäläinen voitti naisten 19-sarjan tuloksella 58,40. Valtteri Paksuniemi heitti pronssia M17 sarjassa tuloksella 63,40. Samassa sarjassa Olli Huttunen oli viides ja Olli Mäkäläinen kuudes. Aada Koppeli ylsi naisten sarjassa neljänneksi (61,88).

Jenny Björkberg oli T15 sarjassa neljäs ja Tino Hirsiaho P15 sarjassa kuudes.