Harju Cup 2 tuloskatsaus

Keskiviikon Harju Cupissa nautittiin ilta-auringosta ja lämmöstä, mikä siivitti urheilijoita myös huippusuorituksiin. Illan aikana nähtiin lukematon määrä uusia ennätyksiä ja kauden parhaita tuloksia.

Naisten 100 metrin voittoon juoksi Silja Kempas (Joensuun Kataja) uudella ennätyksellä 11,67. Toiseksi juossut Petra Häggqvist (HKV) ja kolmanneksi tullut Hilla Uusimäki (KU-58) parantelivat myöskin ennätyslukemiaan. Miesten sileän pikamatkan vei nimiinsä Eino Vuori (Hämeenlinnan Tarmo) ajalla 10,51, toiseksi juoksi Niko Kangasoja (Oulun Pyrintö) ja kolmanneksi Kasperi Vehmaa (LappUM), joka teki ennätyksensä. JKU:n Arttu Peltola oli viides kauden parhaallaan 10,64.

Myös 400 metrin matkalla Silja Kempas oli kärkikahinoissa mukana, mutta voiton vei kuitenkin Veera Mattila (VammsVoi) uudella ennätyksellään 54,02. Kempas jäi niukasti toiseksi juosten kuitenkin ennätyksen ja kolmanneksi tuli Hilla Uusimäki. Heidi Salminen (JKU) juoksi ennätyksensä 55,22 ja tuli tasaisessa kisassa neljänneksi.

Miesten kolmiloikan voittoon pomppi Topias Koukkula (TuUL) yli 16 metrin hypyllä. Paras hyppy kantoi 16,13, mikä jäi vain sentin Koukkulan ennätyksestä. Naisten kolmiloikassa saman seuran Ilona Ruohola voitti kilpailun ulkoratojen ennätyksellä 12,96, mikä alittaa myös U23 EM-kisarajan.

Miesten korkeudessa Äänekosken Urheilijoiden Arttu Mattila hyppäsi voiton tuloksella 215 ja yritti kolmesti kotimaista kärkitulosta 220, mikä oli kuitenkin tällä kertaa liikaa.

Kaikki Harju Cupin tulokset: https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=94616