Verso-tiimi vahvistuu yhdellä urheilijalla

JKU jatkaa kaudella 2023 panostustaan huippu-urheiluun. Verso-tiimi tehostaa kansainvälisellä huipulla urheilevien sekä huipulle edellytyksiä omaavien nuorten urheilijoiden toimintaedellytyksiä ja tavoitteena on, että yhä useampi JKU:n urheilija urheilee kansainvälisellä tasolla. Verso-tiimin urheilijaksi pääsyn kriteereinä ovat yleisessä sarjassa SUL:n määrittelemä Team Finland- tai maajoukkueryhmän tulos ja 19- sekä 22-vuotiaiden sarjoissa SUL:n määrittelemän kehitystaulukon tulos omassa ikäluokassa.

Verso-tiimiläisten kulunut kausi 2021-2022 sisälsi useita arvokisoja. MM-kilpailuissa Suomea edusti kolme Verso-tiimin urheilijaa (Elmo Lakka, Sini Lällä, Anniina Kortetmaa). EM-kilpailuihin valittiin kuusi Verso-tiimin urheilijaa, joista parhaan tuloksen teki Santeri Kuusiniemi juoksemalla 110 m aitajuoksun välierissä. MM-hallikilpailuihin valittiin yksi ja nuorten MM-kilpailuihin kaksi Verso-tiimin urheilijaa.

Verso-tiimin nimikkoyhteistyökumppanina jatkaa Hotelli Verso ja yhteistyökumppaneina Mehiläinen, Samla Capital, Valmet, Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto, RockOn ja Skydda. Yhteistyökumppanit ovat mukana mahdollistamassa Verso-tiimin urheilijoiden nousun kansainväliselle tasolle urheilijoiden henkilökohtaisten tukitiimien kanssa.

Verso-tiimi kaudelle 2022-2023

Verso-tiimiin syksyllä 2022 uutena urheilijana mukaan tulee Joonas Lapinkero (-04). Joonas edusti Suomea alle 19-vuotiaiden MM-kilpailuissa 10-ottelussa ja voitti Pohjoismaiden mestaruuden kesällä 2022. Joonaksen valmentaja on Jesse Jokinen.

Kaudella 2022-2023 Verso-tiimissä urheilee yhteensä 14 urheilijaa:

Elmo Lakka (-93), 110 m aj., valmentaja Otto Kilpi

Nooralotta Neziri (-92), 100 m aj., valmentaja Matti Vyyryläinen

Eemil Helander (-01), kestävyysjuoksu, valmentaja Ari Nummela

Heidi Salminen (-03), pikajuoksu, valmentaja Tuija Helander

Ilari Manninen (-97), 110 m aj., valmentaja Antti Mero jr.

Santeri Kuusiniemi (-98), 110 m aj., valmentaja Antti Mero jr.

Anniina Kortetmaa (-95), pikajuoksu, valmentaja Petteri Jouste

Sini Lällä (-94), korkeus, valmentaja Seppo Haavisto

Aada Koppeli (-02), moukari, valmentaja Tero Linja

Viljami Kaasalainen (-95), pikajuoksu, valmentaja Antti Mero sr.

Aino Pulkkinen (-98), pikajuoksu, valmentaja Petteri Jouste

Arttu Peltola (-02), pikajuoksu, valmentaja Antti Mero jr.

Juuso Peltola (-01), 110 m aj., valmentaja Antti Mero jr.

Joonas Lapinkero (-04), 10-ottelu, valmentaja Jesse Jokinen

 

Verso-tiimin urheilijoihin voi tutustua osoitteessa: www.jku.fi/verso-tiimi.

 

 

artikkelikuvat: Esa Jokinen