Rebekka Rekola-Pulkkinen JKU:n valmennusryhmä- ja viestintävastaavaksi

Rebekka Rekola-Pulkkinen aloittaa valmennusryhmä- ja viestintävastaavana 1.10.

 

Tanja Niemen siirtyessä uusiin tehtäviin, aloittaa JKU:n Rebekka Rekola-Pulkkinen uutena valmennusryhmä- ja viestintävastaavana. Rebekka on monelle seurassa tuttu kasvo, sillä hän on toiminut menestyksekkään Team Forten nuorisoryhmävalmentajana ja hänet palkittiinkin viime vuonna JKU Gaalassa vuoden nuorisovalmentajana. Rebekka on valmistunut viime vuonna Jyväskylän yliopistosta liikuntatieteiden maisteriksi pääaineenaan valmennus- ja testausoppi. Nuoresta iästään huolimatta hän on monin tavoin meritoitunut erilaisissa tehtävissä liikunnan ja urheilun saralla. On hienoa, että JKU voi tarjota osana valmentajapolkua uralla kehittymisen mahdollisuuksia tavoitteelliselle ja osaavalle tekijälle.

”Mahtavaa saada Rebekka mukaan remmiin. Odotan innolla, että saadaan kiireisimmät hommat tehtyä ja päästään yhdessä miettimään seuran valmennusjärjestelmän kehittämistä”, iloitsee Rebekan esihenkilö, JKU:n valmennuspäällikkö Otto Kilpi.

Jatkossa Rebekan työnkuvaan kuuluvat nuorisovalmennusryhmistä vastaaminen (12–17-vuotiaat), yläkouluvalmennus, oman ryhmän (Team Forte) valmennus sekä viestintä.

”On hienoa päästä aloittamaan valmennusryhmä- ja viestintävastaavana tutussa seurassa, jonka toiminnassa olen ollut mukana jo useita vuosia. Odotankin innolla uusia haasteita ja mahdollisuuksia, joita työ varmasti tarjoaa! Rebekka kuvailee tunnelmiaan.

 

Tervetuloa tiimiin Rebekka!

 

Lisätietoja: valmennuspäällikkö Otto Kilpi, otto.kilpi@jku.fi