Elmo, Sini ja Anniina MM-kisoihin!

JKU:n Elmo Lakka ja Sini Lällä edustavat Suomea MM-kisoissa, jotka käydään Oregonissa Yhdysvalloissa 15.-24.7. Elmon 110 metrin aitojen alkuerät ja Sinin korkeuden karsinta kilpaillaan lauantaina 16.7. Pika-aitojen välierät ja finaali juostaan 17.7. (paikallista aikaa) ja korkeuden finaali 19.7. (paikallista aikaa). Anniina Kortetmaa juoksee MM-kisoissa 200 metriä, joiden alkuerät juostaan 18.7., välierät 19.7. ja finaali 21.7.

MM-kilpailut ovat Sinin ensimmäiset aikuisten arvokisat. Elmolle nämä ovat toiset MM-kisat ja seitsemännet yleisen sarjan arvokilpailut, kun hallikisat lasketaan mukaan. Anniinalle nämä ovat ensimmäiset ulkoratojen yleisen sarjan arvokilpailut. Anniina on aiemmin juossut 60 metriä kahdesti EM-halleissa.

Koko Suomen joukkue MM-kisoissa https://www.yleisurheilu.fi/uutinen/suomi-yleisurheilun-mm-kisoihin-32-urheilijan-joukkueella-salonen-urheilijamaara-on-positiivinen-yllatys/. 

Suomen joukkue täydentyi 7.7. neljällä urheilijalla https://www.yleisurheilu.fi/uutinen/suomen-joukkue-yleisurheilun-mm-kisoissa-taydentyi-neljalla-urheilijalla/

Päivitetty 11.7. 

Artikkelikuvat: Esa Jokinen