JKU voitti Seuracup superfinaalin Lahdessa

JKU voitti Seuracupin 722,5 pisteellä, toiseksi sijoittui Lahden Ahkera 610 pisteellä. Seuracupissa kilpailee 11-17-vuotiaat nuoret ja superfinaalissa joukkue on kaksinkertainen eli joka lajissa on jokaisesta superfinaaliin selvinneestä joukkueesta kaksi urheilijaa. JKU pystyi puolustamaan viime vuoden voittoa, vaikka joukkueeseen tuli viime hetkillä poisjääntejä, niin varaurheilijat olivat heti valmiina lähtemään taistelemaan. Varalla olevat ja pikahälytyksellä finaaliin lähteneet urheilijat ovat yksi voiton salaisuus. JKU:n urheilijat ovat aina valmiita edustamaan seuraansa. Lahdessa JKU:n joukkue urheili todella hyvällä fiiliksellä ja kaikki pystyivät urheilemaan omalla tasollaan tai ylittämään itsensä. Seuracupin paras puoli on kilpailla joukkueena yksilölajissa. ”Seuraottelussa fiilis on ihan eri kuin muissa kisoissa, mutta sitä tunnelmaa ei oikein voi kuvailla, se pitää itse kokea”, Lahdessa pituutta hypännyt Lassi Hakonen kuvailee Seuracuppia.

Kaikki tulokset https://live.tuloslista.com/8605