Katri Niemistö vahvistaa Vammat Veks -tiimiä

JKU:n Vammat Veks -tiimi saa vahvistusta, kun Katri Niemistö aloittaa syyskuussa kartoitukset maanantaisin. Katri Niemistö on JKU:n kestävyysjuoksija, joka on valmistunut pari vuotta sitten fysioterapeutiksi Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta. Katri on rauhallinen, määrätietoinen ja helposti lähestyttävä. ”Kiva päästä tekemään fyssaripuolta JKU:n junnujen kanssa. Innolla odotan kartoituksia ja toivon, että minusta on apua junnuille.  Jos tulee jotain pientäkin vaivaa, niin rohkeasti Vammat Veksiin ja mieluummin ennemmin kuin myöhemmin”, Katri muistuttaa.

Iida Parkkinen jatkaa kartoituksia torstai-iltaisin ja Katrin helpottaa Iidan työtaakkaa pitämällä Vammat Veksiä maanantai-iltaisin aluksi muutamalla ajalla ja kun rytmi löytyy, niin sitten ehkä useammallakin ajalla. Vammat Veks toimintaan voi tutustua lisää ja varata ajan kartoitukseen: jku.fi/vammat-veks/.