Harju Cupissa SE ja kovia tuloksia

Heti tiistai-illan kärkeen Elmo Lakka paukutti 110 metrin aidat aikaan 13,75. Aitominen näytti taas terävältä, joten viikonlopun Ruotsi-ottelussa voi Elmolta odottaa kauden parasta aikaa. Miesten keihäässä Topias Laine paransi ennätystään lukemiin 78,42 ja vei voiton ennen Äänekosken Jami Kinnusta 75,63. Kaipolan Vireen Sini Sanaslahti jäi naisten 3-loikassa harmittavan lähelle 13 metrin rajaa tuloksella 12,94. Päivän ehkä iloisin tuuletus nähtiin korkeuspaikalla, kun Sini Lällä hyppäsi uuden ennätyksen 187. ”Loppukautta kohti on lähtenyt kulkeen. On ollut tosi hyvä vire. Keskikesällä oli pieniä vaivoja, että nyt kun niistä on palautunut, niin tuntuu tosi hyvältä. Enkka oli tänään yllätys, kun valvoin viime yön, kun en saanut unta. Verkkahypyt ei ollut mitenkään erityisiä, mutta juoksu tuntu tosi hyvältä ja siitä oli helppo ponnistaa. ” Sini iloitsi onnistumisesta.

Heidi Salminen juoksi 200 metrin aidoissa uuden N17 sarjan Suomen ennätyksen ajalla 26,90. Aika on samalla myös N19 sarjan SE. JKU:n naisten pikaviestiporukka hioi vaihtoja kuntoon 4×100 metrillä. Turvallisilla, hieman päälle menevillä vaihdoilla, joukkue Sanni Mahonen, Aino Pulkkinen, Anniina Kortetmaa ja Nooralotta Neziri juoksivat ajan 45,43. Naisten keihäässä karsittiin Ruotsi-ottelu paikoista. Kisan voittoon heitti Julia Valtanen tuloksella 56,01. Muut Suomen edustajat maaottelussa ovat Jenni Kangas ja Jatta-Mari Jääskeläinen.

Kaikki tulokset https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=78669