Alitetaanko 60m aidoissa 8 sekunnin raja Hipposhalleissa?

Hipposhallit järjestetään 1.−2.2. Jyväskylässä ja kisaan on ilmoittautunut lähes 500 urheilijaa. Osa urheilijoista avaa hallikautensa Hipposhalleissa. Kauden avaajiin kuuluu Saarijärven Pullistuksen Joonas Rinne miesten 800 metrillä, Lappeenrannan Urheilumiesten Simo Lipsanen kolmiloikassa ja Nathalie Blomqvist naisten 800 metrillä.

Tasaisi kamppailuita voitosta on odotettavissa useammassakin lajissa, mutta erityisesti miesten ja naisten pikamatkoilta. Miesten 60 metrin kauden kärkituloksen edellisviikonloppuna juosseen Ville Myllymäen haastaa Hipposhalleissa Samuel Purola, Riku Illukka ja Konsta Alatupa. Naisten 60 metrin kisan voittoa hamuaa ainakin JKU:n Aino Pulkkinen, Sara Francis ja kauden avaava Milja Thureson.

Vaikka Neziri ja Hurske kisaavat perjantaina Saksassa pika-aidat, riittää Hipposhallien aitakisaankin jännitystä. Jyväskylän 60 metrin aitoihin on ilmoittautunut hallikaudella jo ennätyksensä, 8,03, juossut Matilda Bogdanoff. Menisikö Hipposhallissa 60 aidat alle kahdeksan sekunnin? Samalla Bogdanoff voisi kirittää JKU:n Julia Enarvin uusiin ennätyslukemiin. Silmällä kannattaa pitää myös naisten korkeushyppyä, sillä mukaan on ilmoittautunut muun muassa Jessica Kähärä, Heta Tuuri ja JKU:n Sini Lällä.

Hipposhallien aikataulu ja ilmoittautuneet löytyvät täältä.