Tasaisia kamppailuita JIM-kisoissa

Jyväskylän Junior Indoor Meeting kilpailtiin tänä vuonna jo tammikuussa. Kilpailuihin otti osaa yli 300 urheilijaa. Lajit painottuivat 9−15 -vuotiaiden lajeihin ja yleiselle sarjalle oli tarjolla vain 60m, 200m ja 800m. Hipposhalli täyttyi kilpailemisen innosta, kun juniorit rikkoivat ennätyksiään lajeissa kuin liukuhihnalla. Nuorten asenne oli myös ihailtavaa sillä vaikka matkalle sattui kaatuminen tai kuperkeikka, niin aina noustiin ylös ja jatkettiin maalin asti.

Aikuisten naisten 60 metrin kisan voiton vei JKU:n Emmi Mäkinen ajalla 7,73, ja miesten sarjan voitti Joona Luotonen IF Sibbo-Vargarnasta, 6,93, vain sadasosalla ennen JKU:n Ilari Mannista, 6,94. 200 metrillä naisten sarjan voitti vasta 16-vuotias JKU:n Heidi Salminen uudella ennätyksellään 25,49. Miesten 200 metrin kisan voiton vei JKU:n Viljami Kaasalainen juostuaan uuden halliennätyksen, 22,00, ja Ilari Manninen joutui toistamiseen taipumaan sadasosalla hopealle, 22,01. Miesten 800 metrillä Eemeli Välimäki kiritti Oriveden Ponnistuksen Lauri Hassin uuteen lyhyen radan halliennätykseen 1.56,36.

JIM-kisojen kaikki tulokset löytyvät täältä. Seuraavan kerran Hipposhallissa kilpaillaan 1.−2.2. Hipposhallien merkeissä.

 

 

JKU:n puheenjohtaja Pasi Valoranta esittelee Jukka Järvenpäälle Lumme Energian Sportti Lumme -sähkösopimusta. Sportti Lumme -sähkösopimuksen voit tehdä täällä.