Aikuisurheilijoiden SM-kisoista mestaruuksia, mitaleja ja pistesijoja

Aikuisurheilijoiden suomenmestaruuksista kilpailtiin viikonloppuna Turussa. Kisoihin oli ilmoittautunut hieman vajaa tuhat osanottajaa. Jopa 41 JKU:n urheilijaa palkittiin mitalilla, moni jopa useammalla. JKU:n aikuisurheilijat urheilivat hienosti ja tekivät paljon uusia ennätyksiään sekä kokosivat hurjan määrän pistesijoja. N50 sarjassa JKU otti jopa kolmoisvoiton painonheitossa (Jaana Siekkinen, Kirsi Spoof-Tuomi ja Kirsti Siekkinen). Yksi kisojen nelinkertainen mestari JKU:n Annika Savolainen voitti N60 sarjassa 80 metrin aitajuoksun, 300 metrin aitajuoksun, pituushypyn ja kolmiloikan. Lisäksi Annika oli toinen korkeushypyssä ja kolmas 100 metrillä. ”Kisoja värittivät laidasta laitaan vaihtelevat ilmat, kuten muitakin viikonlopun kisoja. Osallistujia oli noin 1000, mutta hyvin kaikki mahtuivat isolle Paavo Nurmen stadionille ja ympärillä oleville heittokentille. Ahdasta tuli sadekuuron iskiessä suojaa etsiessä. Tunnelma edellisvuosien lailla yleisesti toisia tsemppaava ja ystävällinen”, kertoo Annika, joka on valittu Suomen N60 sarjan 4×100 metrin aikuisurheilijoiden haasteviestiin joka juostaan Ruotsi-ottelun yhteydessä Ruotsin joukkueita vastaan. Samaan joukkueeseen on valittu myös Leena Tenhu. JKU:sta on valittu Johanna Herlevi-Saarukka N40 viestijoukkueeseen ja Mikko Koli M50 sarjan viestiin.

JKU onnittelee kaikkia osallistujia!

SAUL SM-kisojen kaikki tulokset https://www.vsvu.fi/sm-kisat-2019/tulokset2/