Aikuisurheilijoiden MM-halleista JKU:lle 10 mitalia

Suomi sijoittui seitsemänneksi aikuisurheilijoiden MM-halleissa Torunissa. JKU:n urheilijoista mitaleja voitti Kirsti Siekkinen (N50 sarjan 5-ottelun hopea, 60m aitojen hopea ja pituuden pronssi), Kirsi Spoof-Tuomi (N50 sarjan 3-loikan kulta ja moukarin hopea) ja Terhi Kokkonen (N70 sarjan 3-loikan kulta, 60m aitojen hopea ja pituuden pronssi). Naiset voittivat yhteensä kahdeksan mitalia sekä olivat mukana tuomassa viesti hopeaa ja pronssia Suomelle. Torunin MM-hallikisat olivat hyvin järjestetty, aikataulu piti ja toimitsijat osasivat tehtävänsä.

– Urheileminen tuhatpäisessä joukossa oli kerrassaan mahtavaa. Henki kisoissa suuressa hallissa oli ystävällistä ja toisia kannustavaa, kilpailusta huolimatta tsempataan kaveria niin onnistumisessa kuin pettymyksessä. Osa meidän porukasta ylsi taas niihin mitaleihin oikeuttaviin suorituksiin, joku onnistui kauden parhaisiin, jollain ei kaikki ihan natsannut tällä kertaa kohdilleen. Mutta varmasti kaikki nauttivat kisailemisesta maailman parhaiden Masters-urheilijoiden joukossa, kertoi kokenut Masters-kilpailija Annika Savolainen.

Onnittelut kaikille kilpailijoille!

MM-hallien kaikki tulokset löytyvät täältä.