JKU:n mitalitili auki nuorten SM-hallien 1. päivänä

Ada Koistinen hyppäsi N22 sarjan pituuden pronssille tuloksella 590 nuorten SM-hallien ensimmäisenä kilpailupäivänä. ”Olipa hauskaa tänään pitkästä aikaa pituuskasalla! Tuloskin oli yllättävän jees siihen nähden, että edelliset hypyt ovat viime keväältä, eikä hypyt noussu oikein mihinkään. Juoksu kulki kuitenkin superhyvin, eli lupailee hyvää sunnuntain loikkakisaan.” Ada jutteli pituuskisan jälkeen. M22 pituushypyssä Miska Sundberg ponnisti niin ikään pronssille tuloksella 677. Perjantaina juostiin myös 60m alkueriä, joista JKU:sta jatkoon meni M19 sarjasta Aki Häkkinen, Jesse Väyrynen ja Pietari Valoranta. N17 sarjassa Johanna Kulmala ja M17 sarjasta Arttu Peltola ja Leevi-Kalle Heikkilä, joka joutuu jättämään välierät väliin sairastumisen vuoksi. Flunssa-aalto on häirinnyt JKU:n urheilijoiden valmistautumista kisoihin ja osa urheilijoista joutui jättämään SM-hallikisat väliinkin sairastumisen takia.