Seitsemän mitalia Jyväskylään nuorten SM-hallien toisena päivänä

Venla Saari näyttää mitaliposeerausmallia

Nuorten SM-hallien toinen kilpailupäivä käynnistyi M17-sarjan pituushypyllä ja 60m välierillä. Pituushypyssä Jonatan Kinnunen venytti voittoon tuloksella 677 ja välieristä itsensä finaaliin juoksivat Arttu Peltola, Jesse Väyrynen ja Pietari Valoranta. N17 800m kisassa Venla Saari kiri mestariksi nousujohtoisella juoksulla ajalla 2.12,99. Lotta Mäkinen puolestaan kurotti itsensä loppukirikamppailussa hopealle N19-sarjan 1500m ajalla 4.47,37. N19 3-loikassa Laura Koivisto hyppäsi pronssille uudella ennätyksellään 12,13. 60m finaaleissa Arttu Peltola juoksi hopealle M17-sarjassa ajalla 7,16, Jesse Väyrynen kiihdytti M19-sarjan mestaruuteen ajalla 6,90, joka sivuaa Jessen viime viikonloppuna juostua ennätystä, ja Pietari Valoranta juoksi M19 finaalissa neljänneksi ajalla 7,18. Heidi Salminen pinkoi 300m aitojen sm-hopealle N17 sarjassa ajalla 44,39. Nuorten SM-hallit jatkuvat vielä sunnuntaina, jolloin vuorossa on muun muassa pika-aitajuoksut.