Aikuisurheilun (masters) SM-kilpailut Tampereella JKU juhlaa!

Suomen Aikuisurheiluliiton SM-hallikisat (MN30+) järjestettiin Tampereen Pirkkahallissa 16.-18.2. JKU:n urheilijat tekivät kovaa jälkeä ja epävirallisen laskennan jälkeen olimme selvästi kisojen paras seura.Naiset tekivät tutusti kovaa tulosta, mutta hienoa on viime vuodesta jatkunut nuorten miesten esiinmarssi. Ylipäätään nuorten urheilijoiden aktivoituminen on yksi syy siihen, että toiminta vaatii kehitystä.Seurana olemmekin vahvasti ajamassa toimintaa SUL:n masterstoiminnan alle. Katsotaan, miten asia tulevaisuudessa etenee.

Kisojen kovimmasta tuloksesta vastasi Pirjo Karetie N75, joka käveli 3000 m kävelyssä uuden maailman ennätyksen. Valitettavasti tulosta ei todennäköisesti hyväksytä ennätysten kirjoihin ylipitkän radan vuoksi. Pyrimme järjestämään Pirjolle mahdollisuuden kävellä tuo ennätys joko SM-halliotteluiden tai JIM-kisojen yhteydessä. Silloin suoritus saa varmasti myös ansaitsemansa arvon.

Mieleenpainuvaa on myös seurahenki, joka urheilijoillamme paikan päällä on. Liput liehuu, kannustus on kovaa ja yhdessä tuetaan toisia parempiin suorituksiin. Esimerkkinä tästä on myös viestijuoksut, joissa jopa uhraudutaan seuran edun nimissä. Yksi autolastillinen juoksijoita tuli paikalle pelkästään juoksemaan viestiä, joten sekin kertoo sitoutumisesta seuran toimintaan.Esimerkillistä toimintaa! Viestit oli myös merkittävässä roolissa pistekisassa, joten iso kiitos kaikille juoksijoille!

Mitalisteja ja pisteiden tuojia oli paljon. Tulokset kokonaisuudessaan: http://live.time4results.com/yu/2018/saul_smhallit/

JKU onnittelee kaikkia osallistujia ja toivottaa onnistuneita harjoituspäiviä kohti omia SM-halliottelujamme!