Lakalle ja Perälälle SE-tulokset

Elmo Lakka juoksi uuden sisäratojen Suomen ennätyksen 150 metrillä Hipposhallissa. Juniorihallien yhteydessä juostussa miesten kilpailussa JKU:n pika-aituri Lakan ajaksi saatiin 16,32, joka on 12 sadasosasekuntia parempi kuin Juho Kaihlajärven 2v vanha entinen ennätys. Valmentaja Antti Haapakosken mukaan lähtö oli heikko ja alkuosa muutenkin kankea, mutta viimeinen 50 metriä jo lennokasta menoa.
 
Seinäjoen Seuden Urheilijoiden tänä vuonna 18 vuotta täyttävä Veera Perälä juoksi puolestaan 600 metrillä SE-tuloksen, joka kirjoitetaan nyt 1.33,87. Entinen ennätys oli Erika Tapion nimissä ja vuodelta 1995 ja 43 sadasosaa heikompi. Perälän tulos on Suomen ennätys 19-, 22- ja naisten sarjoissa. Paremmin 400 m juoksijana tunnettua Perälää valmentaa Mikko Kuivinen.
 
Kaikkiaan JKU:n järjestämissä Juniorihalleissa nähtiin yli 600 lajisuoritusta ja osallistujia oli ympäri maata.