Urheiluoppilaitosten hallimestaruuskilpailut Jyväskylässä

Jyväskylän yleisurheilun talven kilpailukausi avataan keskiviikkona Hipposahallissa käytävillä urheiluoppilaitosten hallimestaruuskilpailuilla. JKU:n ja Schildtin lukion järjestämiin kisoihin on ilmoittautunut noin 140 urheilijaa, joista monet ovat valtakunnan kärkiurheilijoita ikäisissään ja osa yleisessä sarjassakin. Schildtin lukiota edustavat mm. nuorten Euroopan Olympiafestivaaleilla viime kesänä voittanut korkeushyppääjä Arttu Mattila, kansainvälistä kokemustakin jo hankkineet pikajuoksijat Daniel Savolainen ja Jesse Väyrynen sekä pitkänhuiskea 3-loikkaaja Juho Nieminen. Naisten puolella paikallisista urheilijoista terävintä kärkeä edustaa ainakin Olympiafestivaaleilla myös maataan edustanut kestävyysjuoksija Lotta Mäkinen.

 
Viime vuosina oppilaitosten välisen kilpailun on useimmiten voittanut Helsinkiläinen Mäkelänrinteen lukion joukkue, mutta Turun Kerttulin lukion ja Tampereen Sammon lukion joukkueet ovat myös vahvoilla ryhmillä mukana. Kotikenttäetua hyödyntävä Schildin lukio voi myös osoittautua yllättävän kovaksi.
 
KIlpailut alkavat klo 11 ja kestävät noin klo 14.30 saakka.