Aikuisurheilijat aloittivat uuden vuoden SM-kisaurakan menestyksekkäästi

Aikuisurheilun vauhdittomien hyppyjen SM-kisat käytiin lauantaina 13.1. Porissa. JKU oli ylivoimaisesti kisojen paras seura. Epävirallisen laskennan mukaan pistesaalis oli 158 pistettä, toiseksi tulleen Kunto-Pirkkojen jäädessä alle sataan pisteeseen. 

Mitaleita ropisi 33 kpl: 13 kultaista, 11 hopeista ja 9 pronssista. 

50-vuotiaat naiset tekivät kaikissa lajeissa uuden Suomen ennätyksen. Kirsi-Spoof-Tuomi pituudessa (259) ja 3-loikassa (731) sekä Kirsti Siekkinen korkeudessa (121). Kaksoismestareita Kirsin lisäksi olivat Lauri Pirttinen, Hannele Eronen, Tuire Mäki ja Leena Tenhu. Mestaruuteen ylsivät myös Sonja Alasalmi ja Terhi Kokkonen. 

Aivan mahtava avaus, JKU onnittelee kaikkia mukana olleita hurjasta pistesaaliista!