SM-hallit saavutti tavoitteensa

Jyväskylässä ja Hipposhallissa nyt neljättä kertaa järjestetyt kisat olivat yksinkertaisesti menestys.
Hyvällä yhteistyöllä kaupungin liikuntapalveluiden kanssa saatiin rakenettua olosuhteet, joissa urheilijat voivat kamppailla rehdisti ja tuloksenteko oli mahdollista. Seiväspaikan siirto keskelle areenaa antoi lisää tilaa katsomoille ja sisääntulo-aulan kahvilalle sekä kumppanialueelle.
Urheilijat tekivätkin erinomaisia tuloksia ja EM-rajoja rikottiin mestaruustaistojen ohessa. Nuoria yllätysmestareita oli paljon. Suorituspaikat saivat kiitosta urheilijoilta.
Reilun tuhannen hengen katsomot oli myyty lähes täyteen molempina päivinä. Kokonaisuutena kävijöitä Hipposhallissa oli kilpailijat, valmentajat ja toimitsijat mukaan lukien noin 1500 päivää kohden eli 3000 henkilöä yhteensä.
TV-lähetystä tuli kaikkiaan yli neljä tuntia ja ensimmäisen päivän katsojakeskiarvo oli komeasti 375 000. Vertailutietona mainittakoon, että MM-pujottelu keräsi reilut 200 000 katsojaa.
Kokonaisuus rakennettiin myös yritysyhteistyökumppaneiden näkökulmat huomioiden ja kumppaneille saatiin järjestettyä näkyvyyttä ja kontakteja.Tätä kautta tulorahoitusta pystyttiin selkeästi kasvattamaan. Kisat tulevatkin tekemään taloudellisesti positiivisen tuloksen.
Ja kirsikkana kakun päälle jyväskylälaisurheilijat esiintyivät erinomaisesti ja JKU palkittiin kisojen parhaana seurana eli Kultainen Juoksija sai jäädä Jyväskylään.
Tästä on hyvä jatkaa kohti Kalevan kisoja 2018!
T: Järjestelytoimikunta