Hipposhallissa kauden kärkituloksia

Elmo Lakka (JKU) avasi hallikautensa lupaavasti Hipposhallien ensimmäisessä osassa. Lakka kellotti loppukilpailussa kauden kotimaiseksi kärkitulokseksi 7.89. Alkuerässä Lakka avasi kautensa ajalla 7.96.

Lakka juoksi myös 200 metrillä voittajaksi ja uudeksi halliennätyksekseen 21.98. Aika nostaa hänet kauden hallitilaston kakkoseksi. Toiseksi 200 metrillä juoksi Tampereen Kisatoverien Eerikki Pekkola 22.12 ja kolmanneksi Petteri Monni 22.17.

Naisten pituushypyssä JKU:n Emmi Mäkinen kohensi kauden kotimaisen hallikärkituloksen lukemiin 612. Mäkinen paransi tulostaan kilpailun kuluessa ja voittotulos syntyi viimeisellä hypyllä.

– Tekniikka on muuten kunnossa, mutta juoksua pitää vielä parantaa. Kun kaikki osuu kohdalleen, niin tulos 650 on mahdollisuuksien rajoissa, kommentoi Mäkinen kuntoaan. Seuraavan kerran Emmi Mäkinen kisaa viikon päästä Helsingissä, jossa hypätään maaottelun katsastuskisa.

Naisten 200 metrillä Äänekosken Urheilijoiden Aino Pulkkinen juoksi voittajaksi ajallaan 24.75. Aika on uusi Kesyn halliennätys sekä N19- että N22-sarjoissa ja nosti Pulkkisen hallitilaston kolmannelle sijalle. Kisan toiseksi juoksi JKU:n Minna Laukka ajalla 25.05 ja kolmas oli saman seuran Ada Koistinen 25.16.

Naisten 60 metrin aitajuoksun voitti Emma Koistinen (JKU) ajalla 8.52 ja toiseksi sijoittui saman seuran Ida Aidanpää-Immonen 8.74.

Miesten 3-loikassa Kaipolan Vireen Kristian Pullin voittotulos oli 15.81. Tulos on kauden kotimainen hallikärkitulos ja Pullin uusi halliennätys. Miehen entinen halliennätys oli 15.57 vuodelta 2013.

– Tasapainoisia hyppyjä, olen tyytyväinen. Seuraava kisa on todennäköisesti viikon päästä Liikuntamyllyssä, kommentoi hallikaudella enemmän kolmiloikkaan keskittyvä Pulli Hipposhallin kisaansa.

Naisten 800 metrillä Suolahden Urhon Saija Seppä kellotti ajan 2.12,07, jolla hän kohensi kauden kotimaista kärkitulosta yli kahdeksan sekuntia. Myös miesten vastaavalla matkalla nähtiin uusi kauden kärkitulos, kun IF Falkenin Simon Haglund juoksi uudeksi halliennätyksekseen ajan 1.55,99.

Hipposhallien toinen osa kisataan viikon päästä lauantaina 4.2.