Elmo Lakka avaa kautensa Hipposhallissa

JKU:n Elmo Lakka aloittaa hallikautensa lauantaina järjestettävissä Hipposhallit – kisoissa Jyväskylässä. Viime kesänä EM-välierissä juossut aituri tavoittelee ehjää juoksua ja tavoitteena on hallikaudella pistää ennätyslukemat 7.76 uusiksi. Uuden valmentajan, Antti Haapakosken, valmennuksessa Lakan syksy on sujunut erinomaisesti: ”Kunhan ensimmäiselle aidalle pääsen sujuvasti, niin kaikki on hyvin” kommentoi maamme ykkösaituri.
Hipposhalleissa avaa kautensa myös Kaipolan Vireen pituuden ja kolmiloikan yhtä lailla hallitseva Keski-Suomen toivo, Kristian Pulli, avauslajinaan kolmiloikka. Suomen kaksi kovinta ottelijaa Elmo Savola ja Juuso Hassi ovat mukana useammasssa lajissa. Äänekosken nuoret lahjakkuudet Aino Pulkkinen ja Saija Seppä nähdään 200 ja 800 metrillä. JKU:n omista kärkinimistä mukana mm. suomenmestarit Petteri Monni (200m) ja Emmi Mäkinen (pituus) sekä aiturit Ida Aidanpää Immonen (60m aj.) ja Emma Koistinen (60m aj. ja 200m).
Hipposhalleihin on ilmoittaunut 267 urheilijaa, mukaanlukien nuoret ja aikuisurheilijat. Osallistujat ja aikataulu: http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=18637
Hipposhallien toinen osa järjestetään viikon päästä 4.2, jolloin ohjelmassa on useita maaottelukatsastuksia Tampereella järjestettävään Pohjoismaiseen hallimaaotteluun. Kotimaisen halliyleisurheilukauden huipennus, SM-hallit, järjestetään Jyväskylässä 18.-19.2.