Nuorten M/N22,19 SM-kilpailut Lappeenrannassa‏

Nuorten M/N22 ja M/N19-vuotiaiden yleisurheilun SM-kilpailut järjestetään Lappeenrannassa 5.-7.8. Näiden ikäluokkien kisat järjestetään nyt ensimmäistä kertaa samaan aikaan ja samassa paikassa kolmipäiväisenä kilpailutapahtumana. Kisoista on tulossa erittäin korkeatasoiset, sillä Lappeenrannassa kilpailee useita Oulun Kalevan Kisojen mitalisteja. JKU:sta mukaan on ilmoittautunut 24 urheilijaa, jotka kisaavat 50 lajisuoritusta.

JKU:laisista Kalevan Kisojen mitalisteista Lappeenrannassa kilpailee Emma Koistinen. Koistinen starttaa perjantaina päälajiinsa 100 metrin aitoihin, jossa hän on tilastokakkonen ajallaan 13.43. Lauantaina Koistinen on ilmoittautunut 100 metrille ja sunnuntaina 200 metrille, jossa hän on ikäluokan tilastossa kolmas ennätyksellään 24.48.

22-vuotiaissa kärkisijoituksia on odotettavissa myös Salli Kokkiselle 3-loikassa (tilasto 2.) ja Katri Niemistölle, joka kisailee sekä 1500 että 5000 metrillä. Seipäässä on mukana tilastokakkonen Anni Halko.

M/N19-sarjassa Lappeenrannassa kärkisijoituksista kisaavat mm. Heta Rasinkangas 100 metrin aidoissa ja Ilari Manninen 110 aidoissa sekä pituushypyssä. Pituushyppyyn Manninen saa vastaansa seurakaveri Julius Toivolan. Molemmilla on tältä kaudelta sama tilastonoteeraus 700, tosin Manniselta tulos on sisähalleista. 3000 metrin esteissä on mukana tilastokolmonen Jussi Eskola.

SM-kilpailut 19-22 v Lappeenranta, Kimpisen kenttä:

– live tulokset: http://live.time4results.com/yu/2016/sm1922/
– ilmoittautuneet: http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=25&nid=16105